10-та кръводарителска акция на Сдружение „Самаряни“ в Стара Загора

13.06.2013 г.


Сдружение „Самаряни“ ще отбележи десетия Световен ден на доброволното кръводаряване – 14 юни 2013 г. – със своята десета кръводарителска акция!


Желаещите да се включат могат да дарят кръв на 14 юни, от 9:30 до 12:30 часа, в Комплекса за социални услуги за деца и семейства, намиращ се в град Стара Загора на ул. „Христо Ботев“ № 205.


Българска организация за доброволно кръводаряване изразява своята подкрепа за акцията и с благодарност към доброволните кръводарители призовава всички жители и гости на гр. Стара Загора, които имат възможност – да се включат и да дарят кръв!


Вижте предпоставките за кръводаряване и се убедете сами, че не е нито сложно, нито страшно Ако, все пак, имате въпроси или някакви притеснения – ние сме насреща да ги изясним и разсеем…


Станете част от доброволните кръводарители в България и се присъединете към нашата страница във Facebook – БОДК/BOVBD – харесайте я, за да ни подкрепите и ще получавате актуална информация за акции, спешна нужда от помощ и новини по темата за кръводаряването.


Регистрирайте се като доброволен кръводарител и станете част от проект „Дари кръв”, за да можем заедно да продължим да помагаме!