Кръводарителска акция в Стара Загора

20.06.2013 г.


По случай отминалия преди дни Световен ден на доброволното кръводаряване и доброволните кръводарители, Община Стара Загора, Областния съвет на Българския Червен кръст и Районен център по трансфузионна хематология – Стара Загора организират акция за доброволно кръводаряване.


Подвижният кабинет по кръвонабиране ще очаква всички желаещи доброволни кръводарители на 21.06.2013 г. на адрес гр. Стара Загора, ул. „Свети Княз Борис I” 69, в залата на БЧК между 08:30 и 12:00 часа.


Българска организация за доброволно кръводаряване изразява своята подкрепа за акцията и с благодарност към доброволните кръводарители призовава всички жители и гости на Стара Загора, които имат възможност – да се включат и да дарят кръв!


Вижте предпоставките за кръводаряване и се убедете сами, че не е нито сложно, нито страшно Ако, все пак, имате въпроси или някакви притеснения – ние сме насреща да ги изясним и разсеем…


Станете част от доброволните кръводарители в България и се присъединете към нашата страница във Facebook – БОДК/BOVBD – харесайте я, за да ни подкрепите и ще получавате актуална информация за акции, спешна нужда от помощ и новини по темата за кръводаряването.


Регистрирайте се като доброволен кръводарител и станете част от проект „Дари кръв”, за да можем заедно да продължим да помагаме!