Кръводарителска акция в Пловдив

13.06.2013 г.


По случай 14-юни – Световният ден на доброволното кръводаряване и доброволните кръводарители, мобилен екип на Районния център за трансфузионна хематология – Пловдив ще проведе изнесена акция за кръводаряване в гр. Пловдив.


Подвижният кабинет по кръвонабиране ще очаква всички желаещи доброволни кръводарители в МОЛ Галерия /входа откъм магазин Зора/ в гр. Пловдив между 10:00 и 14:00 часа.


Българска организация за доброволно кръводаряване изразява своята подкрепа за акцията и с благодарност към доброволните кръводарители призовава всички жители и гости на Пловдив, които имат възможност – да се включат и да дарят кръв!


Вижте предпоставките за кръводаряване и се убедете сами, че не е нито сложно, нито страшно Ако, все пак, имате въпроси или някакви притеснения – ние сме насреща да ги изясним и разсеем…


Станете част от доброволните кръводарители в България и се присъединете към нашата страница във Facebook – БОДК/BOVBD – харесайте я, за да ни подкрепите и ще получавате актуална информация за акции, спешна нужда от помощ и новини по темата за кръводаряването.


Регистрирайте се като доброволен кръводарител и станете част от проект „Дари кръв”, за да можем заедно да продължим да помагаме!