Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/bgbloodo/public_html/wp-content/themes/bodk/functions.php(8) : runtime-created function on line 1
Кръводарителска кампания за Цветница в гр. Варна!!! | БОДК
Кръводарителска кампания за Цветница в гр. Варна!!!

21.04.2013 г.

На 28-ми април – Цветница мобилните екипи на Районния център за трансфузионна хематология – ВАРНА ще работят извънредно и ще очакват желаещите доброволни кръводарители от 9:00 до 13:00 ч. в митрополията до катедралния храм „Свето Успение Богородично”.


Българска организация за доброволно кръводаряване изразява своята подкрепа за кампанията и с надежда призовава всички жители и гости на Варна, които имат възможност – да се включат и да дарят кръв! Направете своето добро дело на този прекрасен ден!


Вижте предпоставките за кръводаряване и се убедете сами, че не е нито сложно, нито страшно 🙂 Ако, все пак, имате въпроси или някакви притеснения – ние сме насреща да ги изясним и разсеем…


Станете част от доброволните кръводарители в България и се присъединете към нашата страница във Facebook – БОДК/BOVBD – харесайте я, за да ни подкрепите и ще получавате актуална информация за акции, спешна нужда от помощ и новини по темата за кръводаряването.


Регистрирайте се като доброволен кръводарител и станете част от проект „Дари кръв”, за да можем заедно да продължим да помагаме!