Кръводарителска кампания за Цветница в гр. Пловдив!!!

23.04.2013 г.


На 28-ми април – Цветница мобилните екипи на Районния център за трансфузионна хематология – гр. Пловдив ще работи извънредно и ще очаква желаещите доброволни кръводарители от 9:00 до 14:00 ч. до църковния храм „Св. Св. Петър и Павел


Българска организация за доброволно кръводаряване изразява своята подкрепа за кампанията и с надежда призовава всички жители и гости на Пловдив, които имат възможност – да се включат и да дарят кръв! Направете своето добро дело на този прекрасен ден!


Вижте предпоставките за кръводаряване и се убедете сами, че не е нито сложно, нито страшно 🙂 Ако, все пак, имате въпроси или някакви притеснения – ние сме насреща да ги изясним и разсеем…


Станете част от доброволните кръводарители в България и се присъединете към нашата страница във Facebook – БОДК/BOVBD – харесайте я, за да ни подкрепите и ще получавате актуална информация за акции, спешна нужда от помощ и новини по темата за кръводаряването.


Регистрирайте се като доброволен кръводарител и станете част от проекта „Дари кръв”, за да можем заедно да продължим да помагаме!