Кръводарителска кампания за Цветница в гр. София!!!

21.04.2013 г.


На 28-ми април – Цветница мобилните екипи на Националния център за трансфузионна хематология ще очакват доброволните кръводарители в открити временни пунктове за кръводаряване в София от 9:00 до 13:00 ч., на следните места:


– Шесто основно училище до храм „Св.Седмочисленици“;


– Богословски факутет при катедрален храм „Света Неделя“;


– Училище „Дарби“ при храм „Света Параскева“ – хоровата зала;


– Площада пред храм „Св. София“;


– Енорийски център при храм „Покров Богородичен“.


Българска организация за доброволно кръводаряване изразява своята подкрепа за кампанията и с надежда призовава всички жители и гости на столицата, които имат възможност – да се включат и да дарят кръв! Направете своето добро дело на този прекрасен ден!


Вижте предпоставките за кръводаряване и се убедете сами, че не е нито сложно, нито страшно 🙂 Ако, все пак, имате въпроси или някакви притеснения – ние сме насреща да ги изясним и разсеем…


Станете част от доброволните кръводарители в България и се присъединете към нашата страница във Facebook – БОДК/BOVBD – харесайте я, за да ни подкрепите и ще получавате актуална информация за акции, спешна нужда от помощ и новини по темата за кръводаряването.


Регистрирайте се като доброволен кръводарител и станете част от проект „Дари кръв”, за да можем заедно да продължим да помагаме!