Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/bgbloodo/public_html/wp-content/themes/bodk/functions.php(8) : runtime-created function on line 1
НУЖДА ОТ КРЪВ В ГР. БУРГАС, ВЪВ ВРЪЗКА С КЪРВАВИЯ АТЕНТАТ СРЕЩУ ИЗРАЕЛСКИТЕ ТУРИСТИ | БОДК
НУЖДА ОТ КРЪВ В ГР. БУРГАС, ВЪВ ВРЪЗКА С КЪРВАВИЯ АТЕНТАТ СРЕЩУ ИЗРАЕЛСКИТЕ ТУРИСТИ

18.07.2012г.


Както вероятно вече знаете, автобус с израелски туристи бе взривен на летище Бургас. В резултат от кървавия терористичен акт 6-ма са починали, а други 32-ма са настанени в болницата в Бургас, от които трима са в реанимация! Лекарите се борят за живота на тежко ранените и правят всичко възможно за бързото и пълно възстановяване на всички пострадали! От болницата в гр. Бургас вече отправиха апел за даряване на кръв без значение от кръвната група, тъй като големия брой пострадали и необходимите манипулации бързо изчерпват запасите на кръвния център в града!


Призоваваме всеки, който има възможност да стигне до болницата в БУРГАС да отиде и ДА ДАРИ КРЪВ за пострадалите – нека покажем на света, че в България има отговорно гражданско общество и българските граждани са съпричастни със страданията на жертвите на този ужасяващ терористичен акт!!!


Молим всички, независимо дали можете да помогнете лично, или не, да споделите информацията и призива за кръводаряване, за да може той да достигне до възможно най-много хора! Благодарим ви!