СПЕШНА НУЖДА ОТ КРЪВОДАРИТЕЛ С КРЪВНА ГРУПА 0 ОТРИЦАТЕЛНА В ГР. ЯМБОЛ

20.03.2011

Жена от гр. Ямбол се нуждае от спешно преливане на кръв – група 0 отрицателна, вследствие на масиран кръвоизлив.


Пациентката е настанена в ямболската болница Св. Панталеймон, но кръв от кръвна група 0 отрицателна не е налична в кръвните центрове в Ямбол, Бургас и Стара Загора!


Молим всеки, който може да помогне и да дари кръв от тази изключително рядка група, да се отзове на тел. 0897891857 или 0888942357 или да използва формата за контакти на БОДК и да се свърже с нас!!!


22.03.2011 г.

Българска организация за доброволно кръводаряване изразява своята признателност и благодарност кьм всички, които и този път се отзоваха на молбата за спешна Angels Camp помощ. Отново призоваваме всеки, който подкрепя доброволното кръводаряване в България – независимо като кръводарител или не, да се присъедини към организацията като нейн член, защото заедно можем да помагаме по-пълноценно и да променим абсурдната ситуация – в 21 век липсата на кръв да застрашава човешки живот.


Ставайки член на БОДК, Вие ще ни подкрепите и ще ни позволите да администрираме предоставената от Вас информация в базата данни на организацията и по този начин се надяваме да можем в бъдеще да реагираме още по-ефективно.


Условията и молбата за членство можете да видите в секцията БОДК.