Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/bgbloodo/public_html/wp-content/themes/bodk/functions.php(8) : runtime-created function on line 1
Национален конкурс за журналисти под мотото „Кръводаряването – дар за Живот!” | БОДК
Национален конкурс за журналисти под мотото „Кръводаряването – дар за Живот!”

24.02.2011

Българска организация за доброволно кръводаряване официално подкрепя обявения от Министерство на здравеопазването и Националния център по хематология и трансфузиология национален журналистически конкурс под мотото „Кръводаряването – дар за Живот!”.


В конкурса могат да участват журналисти, фоторепортери и видеооператори. Материалите, с които кандидатства трябва да са публикaции в печатни и онлайн издания или репортажи, излъчвани в електронните медии през 2010 и 2011 година.


Крайният срок за участие е 15 март 2011 година.


Във връзка с конкурса, на 15 март от 9.00 до 14.00 часа в Националния център по хематология и трансфузиология ще бъде организиран специален кръводарителски пункт за журналисти. Българска организация за доброволно кръводаряване призовава всеки отговорен журналист да бъде съпричастен и не само да отрази събитието, но и да вземе участие в акцията.


Да променим обществената нагласа към доброволното кръводаряване и заедно, чрез разкриване на нуждата и обезпечаване на безопасността, да допринесем за изграждането на едно по-отговорно гражданско общество.


Оповестяването на резултатите и връчването на наградите на победителите ще бъде на 22 март 2011 година.